prettyboy Yeni Üye Katılım 21 Eki 2021 Mesajlar 20 Tepki 8 Puan 0 21 Eki 2021 #1 Merhabalar, bugüne kadar gördüğünüz en iyi MC haritası hangisiydi ? Mâlikane haritalarından olabilir, parkur olabilir yada redstone haritası olabilir.
Merhabalar, bugüne kadar gördüğünüz en iyi MC haritası hangisiydi ? Mâlikane haritalarından olabilir, parkur olabilir yada redstone haritası olabilir.
Celil Founder of Netkreatif Yönetici Hosting Yöneticisi Katılım 13 Haz 2020 Mesajlar 248 Tepki 150 Puan 0 21 Eki 2021 #2 Sunucu spawnlarına bayılıyorum adamlar sürekli üstüne koyarak ilerliyor.
SelimAkoguz Yönetici Yönetici Genel Moderatör Yazar Ekibi Lideri Onaylı Satıcı Sunucu Sahibi Katılım 18 Ağu 2021 Mesajlar 388 Tepki 323 Puan 28 21 Eki 2021 #3 prettyboy' Alıntı: Merhabalar, bugüne kadar gördüğünüz en iyi MC haritası hangisiydi ? Mâlikane haritalarından olabilir, parkur olabilir yada redstone haritası olabilir. Genişletmek için tıkla ... Skyblock spawnları beni benden alıyor özellikle 1.16 üstü sunuculara ve shaderla off mükemmel
prettyboy' Alıntı: Merhabalar, bugüne kadar gördüğünüz en iyi MC haritası hangisiydi ? Mâlikane haritalarından olabilir, parkur olabilir yada redstone haritası olabilir. Genişletmek için tıkla ... Skyblock spawnları beni benden alıyor özellikle 1.16 üstü sunuculara ve shaderla off mükemmel