- Tepki
- 294
Windows 10 işletim sisteminde görev çubuğundaki sistemler sola dayalı bir şekilde dizilmişlerdir.
Ekli dosyayı görüntüle 1003
Bu görünüş Macbook cihazlarda Windows'dakinden ayrı olarak ortaya dizilmiş şekilde olurlar ve oldukça güzel bir görünüşü bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 1004
Gelelim Windows cihazlarınız da nasıl Macbook'taki gibi bir görünüş elde edebilirsiniz.
Bunu yapmak aslında çok basit bir kaç adımlı şekilde siz forum kullanıcılarımıza anlatayacağız.
İlk önce
Microsoft Store'a giriş yaptıktan sonra arama kısmımıza TaskbarX yazıyoruz ve çıkan uygulamaya tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1006
Uygulama şuan da Microsoft Store üzerinde 4 TL karşılığında satılıyor eğer ki ben bu uygulamaya para vermem derseniz internet üzerinden ücretsiz alternatiflerini araştırabilirsiniz.
Uygulamayı yükleyip çalıştırdıktan sonra Windows görev çubuğunuzdaki simgeler ortalanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1003
Bu görünüş Macbook cihazlarda Windows'dakinden ayrı olarak ortaya dizilmiş şekilde olurlar ve oldukça güzel bir görünüşü bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 1004
Gelelim Windows cihazlarınız da nasıl Macbook'taki gibi bir görünüş elde edebilirsiniz.
Bunu yapmak aslında çok basit bir kaç adımlı şekilde siz forum kullanıcılarımıza anlatayacağız.
İlk önce
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
uygulamasına giriş yapıyoruz.Microsoft Store'a giriş yaptıktan sonra arama kısmımıza TaskbarX yazıyoruz ve çıkan uygulamaya tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1006
Uygulama şuan da Microsoft Store üzerinde 4 TL karşılığında satılıyor eğer ki ben bu uygulamaya para vermem derseniz internet üzerinden ücretsiz alternatiflerini araştırabilirsiniz.
Uygulamayı yükleyip çalıştırdıktan sonra Windows görev çubuğunuzdaki simgeler ortalanıyor.